Utstyrssentralen

På Utstyrssentralen kan alle låne utstyr til vinteraktivitet, sommeraktivitet og friluftsliv hele året. Lån er enkelt, gratis og bærekraftig.

På Utstyrssentralen kan du låne sports- og aktivitetsutstyr. Kanskje har du lyst å teste ut om alpint er noe for deg? Eller har skisko til minstemann plutselig blitt for små? Hva med å ta seg en telttur, eller teste ut SUP?

Utstyrssentralen er en del av BUA-nettverket, og du finner den inne på BUA sin nettside www.bua.no. På Utstyrssentral Rauma kan du se hva slags utstyr vi til en hver tid har inne og som er tilgjengelig for utlån. 

For å låne utstyr må du ha låneprofil på BUA-nettsiden! Den lager du lett selv. Her oppretter du låneprofil. Når du oppretter en låneprofil må du bekrefte at personopplysningene dine stemmer. Dette gjør du enkelt via Vipps eller manuelt. Opprett en låneprofil før du kommer til Utstyrssentralen for å låne utsyr. Om du ikke får det til, så ta kontakt!

Det er ikke mulig å reservere utstyr så det er førstemann til utstyrssentralen i åpningstidene. Mellom høstferien og påskeferien har vi faste åpningstider. I sommerhalvåret (mellom påskeferien og høstferien) har vi ikke faste åpningstider. Da tar du kontakt med Rauma Frivilligsentral om du vil låne utstyr, så blir vi enige om et tidspunkt. Sjekk gjerne vår nettside, for å følge med på åpningstidene.  

Velkommen til Rauma Utstyrssentral! 

Har du spørsmål om utstyr og utlån ta gjerne kontakt med Frivilligsentralen på helene.birkeli@rauma.kommune.no, eller 91 73 31 87.

2024 © Rauma frivilligsentral