Friluftslivets år 2025

Friluftslivets år blir arrangert hvert tiende år på oppdrag fra Klima- og miljødepartementet, der Norsk Friluftsliv står bak prosjektet.

Friluftslivets år 2025 er en nasjonal markering for å framheve og legge til rette for lokale aktiviteter i naturen, og er en unik mulighet til å vise hva du og organisasjonen din jobber for gjennom et landsdekkende fellesskap. 

Prosjektet har tre hovedbudskap: 
Oppdag din nærnatur, inviter hverandre ut, og prøve nye friluftsaktiviteter. 

Formål:
Øke oppmerksomhet om friluftsliv og øke deltakelse i friluftsliv for hele befolkningen – med varig effekt. Friluftsliv skal være tilgjengelig for alle!

Målgruppe: 
Barn og unge, mennesker som har lyst til å være mer aktive i naturen, og de som ikke kjenner friluftslivet.

Hva skal skje i Friluftslivets år 2025?
Vi skal forsterke og synleggjøre alt det gode som allerede blir tilbydd lokalt, og få flere med på dette. Det er lokalsamfunnet som skal blomstre og frivilligheten spiller ei nøkkelrolle.  

Vi håper at flere lag og organisasjoner vil vektlegge Friluftslivets år 2025, og at vi sammen kan samle aktiviteter og tilbud som er med på å nå målet og målgruppen. Tenk igjennom hva ditt lag eller organisasjon kan gjøre i 2025 for å markere Friluftslivets år, hvilke aktiviteter som kan væra åpne for alle, og hva slag aktiviteter kan væra uten kostnad.

Trykk denne linken her for mer informasjon, og se link under for lag og organisasjoner som kan søke midler. Søknadsfrist 01.09.24!  Tilskudd - Friluftslivets år 2025 - Norsk Friluftsliv

2024 © Rauma frivilligsentral