PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Opptur - fra lenestol til Romsdalsgondol

Ingenting er umulig..

Bare man har noen gode samarbeidspartnere. Opptur - fra lenestol til Romsdalsgondol er et godt eksempel på det.

Rauma Røde Kors og Rauma Frivilligsentral søkte om midler til å ta med beboere på institusjon og omsorgssentre, og brukere av kommunens dagsentre på gondoltur. Det fikk vi og takket være et meget godt samarbeid og mye innsats fra oss alle så ble dagen kjempebra. 

Ansatte i Helse og velferd og Helse og omsorg sørget for at alle var klar til riktig tid. Veøy buss og Tor Erling Vik sørget for at alle fikk transport. Røde Kors og Rauma Frivilligsentral var på plass og ønsket alle velkommen og holdt oversikt over puljene. Personellet på Romsdalsgondolen viste en varm og god service og tilrettela for trøtte ben og rullestoler. Oppe på Restaurant Eggen ble alle tatt varmt i mot av et personale som serverte både svele og kaffe. Frivillige stilte opp som ledsagere der det var behov og gjorde dagen enda bedre.

I tillegg overrasket Romsdalen alle med en kaffebrikke i tre hvor det var skrevet inn Opptur - fra lenestol til Romsdalsgondol.

Og for en Opptur det ble, en fantastisk fin dag som vi tar med oss i minneboken sammen med innslaget fra TV2 Nyhetskanalen.