PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tittei

Det er bare meg som stikker innom. Vi håper at vi kan starte opp med aktiviteter og arrangement igjen til høsten. Vi hadde mye bra på programmet nå i vår som forhåpentligvis dukker opp igjen av de neste månedene. Det avhenger av hvilke føringer som kommer fra regjeringen.

Mens jeg først er her så kan jeg jo komme med noen gode nyheter! Vi har fått 100 000 kr fra Nordenfjeldske Bykreditts stiftelse og de skal vi bruke til å oppgradere Utstyrssentralen med å bytte ut skisko, staver og hjelmer. Ny slipemaskin er allerede på plass på Utstyrssentralen.

Den andre gode nyheten er at Rauma kommune har vedtatt Demesplan for Rauma kommune, og i den står det at vi skal bli en Demensvennlig kommune! Vi gleder oss til å bidra inn i det viktige arbeidet. Vi har heller ikke glemt arbeidet med Besøksvenntjenesten sammen med Røde Kors. Det tar vi opp igjen så snart vi er tilbake til normalen.

Det tredje er Frivilliplanen. Hele 93 lag og foreninger svarte på spørreundersøkelsen. Tusen takk! Det gir oss et veldig godt utgangspunkt i det videre arbeidet.

Hold ut til vi sees igjen!