PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilskuddsportalen


Tilskuddsportalen
- den som leter finner, den tålmodige vinner


Tilskuddsportalen er en informasjonstjeneste for aktivt arbeide med tilskudd. Tilskuddsportalen gir deg nyheter om tilskudd og har en søkbar katalog med nærmere 3.000 tilskuddsordninger. Et abonnement på tjenesten gjør at du enkelt kan finne riktig ordning for ditt prosjekt. Du kan bli direkte varslet om viktige endringer og søknadsfrister. Du kan dessuten samhandle og kommunisere med andre i ditt nettverk på en enkel og inspirerende måte. (www.tilskuddsportalen.no)

For frivillige lag og foreninger
Her finner du siste nytt om tilskudd, tilskuddskatalog og søknadsfrister. Du kan lage din egen personlige oversikt over tilskudd som er aktuell for deg og ha en dialog med andre frivillige lag og foreninger i kommunen.

  • Har du verv i frivillige lag og foreninger i Rauma kommune? Registrer deg på Tilskuddsportalen.

For kommunalt ansatte
I tillegg til lag og foreninger har kommunalt ansatte også tilgang til portalen. Portalen for kommunalt ansatte inneholder flere tilskudd enn for frivillige lag og foreninger.

  • Er du ansatt i Rauma kommune? Registrer deg her.

Hva må til for å lykkes?
Nøkkelen til å lykkes med en søknad er å forstå hva som er motivet til den som gir bort penger. Det er få som gir bort penger bare for å være grei, men så lenge du forstår motivet så kan du tilpasse søknaden. En god huskeregel kan være å fokusere på nytten av det du skal gjøre, og ikke hva du skal gjøre. Få frem gode historier i søknaden.

Inne i Tilskuddsportalen, under arkfanen Wiki, finner du brukerveiledning og tips til søknadskriving.

Skriv slik at saksbehandler har hjemmel for å si ja, og ikke har hjerte til å si nei.

Andre tilskuddsordninger