Lag og foreninger

Rauma kommune er rik på frivillighet. Det er et mangfold av lag, foreninger og enkeltmennesker som gjør en stor innsats for lokalmiljøet.

Støttespiller og ressurs

Frivilligsentralen ønsker å være en støttespiller og ressurs for lag og foreninger i kommunen. Frivilligsentralen tilbyr kurs i tilskudd og søknadsskriving, kan bidra med koordinering i samarbeidsprosjekt, og etablerer aktiviteter det er behov for.

Samarbeid - en liste med kontaktinformasjon til lag og foreninger  

For å få til et best mulig samarbeid, trenger Frivilligsentralen kontaktinformasjonen deres! Bare det å ha mailadressen til de ulike lag og foreningene gjør det lettere å samarbeide når det er behov for det. Frivilligsentralen har en egen mailliste med mailadresser til alle frivillige lag og organisasjoner i kommunen. Om du er med i et lag eller en forening, sørg for at Frivilligsentralen har riktig mailadresse. Da er det lettere å få til et samarbeid mellom kommunen og frivilligheten i kommunen.  

Tilskuddsportalen 

Har du verv i frivillige lag og foreninger i Rauma kommune? Registrer deg på Tilskuddsportalen. Her finner du siste nytt om tilskudd, tilskuddskatalog og søknadsfrister. Du kan lage din egen personlige oversikt over tilskudd som er aktuell for deg og ha en dialog med andre frivillige lag og foreninger i kommunen. 

For mer informasjon om Tilskuddsportalen: Rauma frivilligsentral - Tilskuddsportalen 

Månedlig nyhetsbrev 

I slutten av hver måned vil det bli lagt ut et nyhetsbrev med informasjon til lag og foreninger. 

Nyhetsbrev august 2024

Nyhetsbrev September 2024


Ta gjerne kontakt!  

Mvh Helene Birkeli 


2024 © Rauma frivilligsentral